Paketa 1 Ditore

Krahas ushqimit tradicional dhe te fresket prane “Agroturizem paja “, vizitoret mund te zgjedhin te shfrytezojne dhe paketen e trete turistike nje ditore te Agroturizem Paja duke zgjedhur sportin e peshkimit.

Pershkrimi I Paketes:

Cdo vizitor I apasionuar pas peshkimit por jo vetem nepermejt kesaj paketa ka mundesi te gjuaj me grep prane liqenit te Seferanit me ore te tera shume prane ambjentit te Agroturizem Paja. Te gjitha mjetet jane te perfshira ne paketa. Vend per tu ulur, mjetet e peshkmimit , cader dielli etj.

20€

Sections

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Rruga Belsh Marinez, km i 2
AlbanianEnglish