Miresererdhet ne AgroTurizemPaja

Ushqime tradicionale te zones

Nje pershkrim i shkurter mbi AgroTurizemPaja

Agroturizem Paja eshte I ndertuar midis Liqenit te Seferanit dhe aksit rrugor Belsh-Kucove,ku ofrohen nje kompleks sherbimesh .Historia e Agroturizem Paja ka filluar pas vitit 2004 ,pas nje experience prej 11 vjetesh ne fushen e turizmit ne shtetin fqinj Greqi
Rruga Belsh Marinez, km i 2
AlbanianEnglish